MENU
Hirdetés

Általános Szerződési Feltételek

1. Webáruház, szerződő felek

1.1 A Herbamarket Webáruházat (a továbbiakban: Webshop) a Green Code Media Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely:1194 Budapest, Nádasdy utca 131.; cégjegyzékszám: 01-09-202601; cégnyilvántartásba vevő cégbíróság: Fővárosi bíróság mint cégbíróság; adószám: 25148091-1-43; (a továbbiakban: Szolgáltató) a http://www.herbamarket.hu címen elérhető honlapján üzemelteti a Szolgáltató által forgalmazott termékek interneten keresztül történő értékesítése érdekében.

1.2 A Webshop működtetése elektronikus kereskedelmi szolgáltatásnak minősül. A Webshop igénybevételére vonatkozó feltételeket, valamint a Szolgáltatás és a Vásárlók jogait, kötelezettségeit a jelen Általános Szerződési Feltételek („ÁSZF") határozzák meg.

1.3 A Webshop igénybevételével történő vásárlások kapcsán a fogyasztóknak lehetőségük van az Európai Bizottság által működtetett online vitarendezési platform igénybevételére az ec.europa.eu/odr címen.

2 Regisztráció

2.1 A Webshopból regisztrált, valamint egyszeri vásárlók (a továbbiakban: Vásárló) rendelhetnek meg termékeket. A regisztráció előfeltétele, hogy a Vásárló egyetértése esetén elfogadja a jelen ÁSZF és a Webáruház működéséhez kapcsolódó adatkezélésre vonatkozó adatvédelmi nyilatkozat rendelkezéseit.

2.2 A Webshopba a http://www.herbamarket.hu/reg oldalon lehet regisztrálni, ehhez a Vásárlónak a következő adatokat kell megadnia: vezetéknevét és keresztnevét, e-mail címét, telefonszámát, lakcímét. A regisztráció során megadott lakcímet a Webáruház alapértelmezett szállítási címként kezeli, melyet a Vásárló utóbb módosíthat. Vállalkozás részére történő vásárlás esetében a cégnevet is fel kell tüntetni a regisztrációs adatoknál. A regisztrációt követően azonnal elkészül a Vásárló személyes fiókja, ennek megtörténtéről értesítőt kap az általa megadott e-mail címre.

2.3 A Vásárló a regisztráció során dönthet arról is, hogy fel kíván-e iratkozni a Webshop elektronikus hírlevelére és ezzel igénybe veszi a Szolgáltató személyre szabott ajánlatainak lehetőségét is, valamint feliratkozhat a http://www.egeszsegmagazin.com hírlevelére is. Amennyiben a Vásárló megjelöli a feliratkozásra vonatkozó lehetőséget, a feliratkozás megtörténtéről értesítőt kap az általa megadott e-mail címre.

2.4 A Vásárló a regisztráció során megadott adatait bármikor módosíthatja, illetve bővítheti.

2.5 A Vásárló a Webáruházzal kapcsolatos kérdéseivel, valamint személyes adatainak a Webáruházzal kapcsolatban történő kezelésével, így különösen személyes fiókjának törlésével kapcsolatban a ugyintezes@herbamarket.hu címre küldött elektronikus levélben, illetve munkanapokon 9 és 16 óra között a +36 1 378 4709 ügyfélszolgálati telefonon fordulhat A Szolgáltatóhoz.

2.6 A Szolgáltató két munkanapon belül törli a Vásárló személyes fiókját, ennek megtörténtéről visszaigazolást küld a Vásárló által megadott e-mail címre.

3. A Webáruházban feltüntetett termékek és árak

3.1 A Vásárló a Webshop aktuális termékkínálatában szereplő termékeket (a továbbiakban: Termék vagy Termékek) rendelheti meg a Szolgáltatól.

3.2 A Termékekre rákattintva megjelennek azok lényeges jellemzői, rövid leírásuk, fénykép, ár.

3.3 A Termékek mellett az adott időpontban érvényes bruttó ár szerepel, amely végső fogyasztói árnak tekintendő.

3.4 Az árkedvezménnyel forgalmazott Termékek esetében az árkedvezmény ténye és százalékos mértéke kerül feltüntetésre. A Termékek részletes ismertetésénél az eredeti bruttó ár is szerepel.

3.5 A Termékek árainak megváltoztatására vonatkozó jogot a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy az árváltoztatás a Webshopban való megjelenéssel egyidejűleg válik hatályossá. Az árváltoztatás nem befolyásolja a hatályba lépést megelőzően megrendelt Termékek árát.

3.6 Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, így például a Termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő 0 Ft-os vagy 1 Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a Terméket hibás áron szállítani, hanem jogosult felajánlani a helyes áron történő szállítást. A helyes ár ismeretében, a helyes árról történő tudomásszerzéstől számítva 14 (tizennégy) napon belül, a Vásárló elállhat vásárlási szándékától, illetve a 4.10 b pont szerinti Online Bankkártyás Fizetés esetén a vásárlástól vagy megvásárolhatja a Terméket.

3.7 A Szolgáltató rendszeresen frissíti a Webshopban a Termékeket ábrázoló képeket, ugyanakkor előfordulhat, hogy azok aktuális csomagolása a Webshopban látható csomagolástól eltér, különösen akkor, ha a Termék beszállítója akciót, szezonális marketingkampányt tart. Az ilyen jellegű külsődleges eltérésekért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.