MENU
Hirdetés

Síkosító

Törj ki a szürke hétköznapok sodrásából, fokozd az élvezetet síkosítóval! Több oka is lehet, hogy síkosító használata mellett döntötök a pároddal egy forrónak ígérkező éjszaka során. Az egyik, hogy még nagyobb élvezetet akarsz adni magadnak, és partnerednek, ezzel pedig feldobod a kapcsolatotokat. A másik, ami ugyancsak extra, nem szokványos élményt nyújthat nektek, ha anális szex-szel kényeztetitek egymást, ilyenkor kifejezetten ajánlott a síkosító alkalmazása. A hüvelyszárazság, mint egészségügyi probléma megkeserítheti a párkapcsolatot, ilyenkor is használhattok síkosítót, amivel áthidalhatjátok ezt az akadályt.

Milyen síkosítók közül választhatsz? Ahogyan az óvszereknek, úgy ennek is sokféle típusa van, amelyek közül kiválaszthatod, hogy számodra melyik a legjobb. Léteznek szilikonos, vízalapú, olajos és kőolajalapú síkosítók. Mindegyik ugyanolyan hatékony, azonban a vízbázisú síkosítón kívül minden fajtának van valamilyen hátulütője. A szilikonos, és a kőolajalapú síkosító károsíthatja az óvszert, és a szilikonos vibrátort is. Ezért ha emellett teszed le a voksodat, akkor olyat válassz, amelyen külön ki van emelve, hogy óvszer-barát! Az olajos síkosítók foltot hagyhatnak a ruhán és az ágyneműn, ezért ezeket érdemes olyan helyzetekben használni, ahol biztos, hogy nem okoznak később kellemetlenséget.

Nagyon fontos, hogy ha egészségügyi problémák miatt használnál síkosítót, akkor vásárlás előtt mindenképpen kérd ki nőgyógyászod véleményét! Fontos tudnod azt is, hogy a síkosító nem váltja ki az előjátékot, amivel pároddal olyan izgalomba hozzátok egymást, ami után testetek szinte könyörög a másik érintéséért.

Rendezés: