MENU
Hirdetés

Cipőápoló

Nagy hangsúlyt fektetünk az öltözékünk tisztántartására. A ruháinkat naponta kimossuk, az öltönyeinket tisztóba hordjuk, hogy amikor újra felvesszük, akkor kifogástalan megjelenést biztosítson nekünk. Ugyanígy a cipő ápolására is érdemes időt szakítani, ugyanis a cipő típusa, megjelenése is árulkodik a viselőjéről. Képzeld el a tökéletesen felöltözött úriembert, akinek piszkos vagy szakadt a cipője. Ugye?! Immár nem vagy teljesen biztos abban, hogy az az úriember minden téren úriember.

A cipőápoló nem csak tisztántartja a cipődet, hanem meg is óvja azt, hogy sokáig hordhasd azt a lábbelit, amelyet nagy gonddal kiválasztottál magadnak a boltban. Cipőápoló lehet egy cipőspray, amely fertőtleníti, baktériummentessé teszi a cipő belsejét, ezzel megelőzve a kellemetlen meglepetéseket, amely akkor következik be, ha le kell venned a cipőt és kellemetlen szagok távoznak a cipőből a lábaddal együtt.

A cipőt kivülről is ápolni kell, mert az anyaga - főleg a bőr - nagyon kényes a koszra, fizikai hatásokra, vegyianyagokra, de az esőre és más folyadékokra is. Ha évekig élvezni akarod a szép cipődet, akkor - mint a gyermekedet - szeretettel kell ápolnod és törődnöd kell vele. A jó cipőápoló krém impregnál. Ez azt jelenti, hogy ellenállóvá teszi a cipőt a folyadékokkal szemben. A jó cipőápoló elfedi a karcolásokat felfrissíti a cipő eredeti színét és fényessé teszi a felszínét, így mindig olyan lábbelivel járhatsz, amely olyan mintha most vásároltad volna a boltban.

Rendezés: