MENU
Hirdetés

Légfrissítő

Te is szereted, ha az otthonodban mindig kellemes illat fogad téged, amikor hazatérsz a napi rohanásból, ugye? Ha így van, akkor biztos sokféle praktikát kipróbáltál már, amely a lakásod levegőjét kellemesebbé, illatosabbá varázsolta, azonban többsége nem aratott nagy sikert. A légfrissítő arra szolgál, hogy házi praktikákat kiváltva, abban a helyiségben, amelyikben éppen szükséges, gyorsan és hatásosan megszabadítson a szagoktól. A régebbi légfrissítők csupán elfedték a szagokat, azonban nem szüntették meg azt, az újabb és egyre innovatívabb formulák viszont már képesek a szagokat valóban semlegesíteni, és eltüntetni. Többek között ilyen a speciálisan dohányosoknak kifejlesztett légfrissítő az „Anti-tobaco", amely semlegesíti a cigarettafüst kellemetlen szagát a levegőben.

Vannak esetek, amikor baktériumok okozzák a kellemetlen szagokat, ilyen például a mellékhelyiség használatát követően a levegőben terjedő szag. Ilyenkor a szagot okozó baktériumok elpusztításával, valamint a szagok semlegesítésével valóban leszámolhatsz a kiváltó okkal, és magával a szaggal is. A Sanytol fertőtlenítő légfrissítő nem ígér kevesebbet, mint hogy fertőtlenítik a helyiség levegőjét, és a baktériumokkal együtt végeznek a szaggal is, helyette pedig kellemes illattal töltik meg a lakást.

Illatokból nincs hiány! A légfrissítők között megtalálható illatoknak csupán a képzeleted szab határt, így szinte bármilyen illatot varázsolhatsz az otthonod levegőjébe, akár gyümölcsös illatra vágysz, vagy frissen vágott virágok illatával töltenéd meg a levegőt, de az olyan különleges illatkompozíciókkal is elvarázsolhatod az érzékeidet, mint az eső utáni párás illatot utánozó aroma.

Rendezés: