MENU
Hirdetés

Mosogatógép gél

A mosogatás egy sokak számára kellemetlen elfoglaltság és nem csak azért, mert muszáj megcsinálni a háztartási munkák egész sora mellett, hanem mert a mosogatószerek kiszáríthatják a kezet, kirepedezhet tőlük a bőr és a körmök is betörhetnek. Erre csak az a megoldás, hogy kiadod másnak a feladatot, vagy beszerzel egy mosogatógépet, amely tisztára mossa az edényeket, amíg te más elfoglaltságot keresel. A mosogatógépnek is szüksége van mosogatószerre, amellyel csillogóan tisztává teszi a tányérokat, poharakat, tölts hát bele mosogatógép gélt!

Miben különbözik a mosogatógép gél a megszokott mosogatógép tablettától?

Az első evidens válasz, hogy az állagában. Ahogyan a por, és a gél állagú mosószereknél, úgy a mosogatószereknél is hatékonyságnövelő tényező a folyékony gél állag. Amíg a tablettának a mosogatóprogram elindulását követően fel kell oldódnia a vízben, addig értékes idő vész el a valódi hatékony mosogatástól. Ezzel szemben a mosogatógép gél azonnal vegyül a vízzel és azonnal fejti ki hatását az edényeken.

Ha nem szereted adagolni a gélt és ezért inkább a tabletta formára vágysz, akkor használhatsz mosogatógép gél kapszulát is! Egyszerűen, gyárilag adagolva érkezik meg otthonodba a mosogatógép kapszula, amelyet kibontás nélkül helyezhetsz a mosogatógépbe. A mosogató elindítása után gyorsan feloldódik a borítása és már kezdetét is veszi a hatékony tisztítás. Ezzel az egy okos termékkel ötvözheted a gél hatékonyságát, és a tabletta praktikusságát.

Rendezés: