MENU
Hirdetés

Mosogatószer

A család egészsége a legfontosabb, ezért takarítjuk ki az otthonunkat, fertőtlenítjük a kádat vagy mosogatjuk el minden használat után a tányérokat, evőeszközöket és poharakat. Amellett, hogy a régóta mosatlan, használt étkészlet ízléstelen látvány, az ételmaradékokkal tele tányér vonzza a rovarokat, megtelepedik rajta a penész és különböző baktériumok is. A mosogatószer nem csak segít neked tisztántartani a tányérokat, a poharakat, a kést, a villát, a kanalat, de a legmodernebbek már szinte helyetted végzik el a mosogatást.

A mosogatószerek többsége különleges formulájuk miatt a zsíroldásban, és a beszáradt ételmaradékok feloldásában verhetetlen, pont azért, hogy neked a lehető legkevesebb erőkifejtéssel is a leghatékonyabb tisztítóhatásban legyen részed. A különlegesség nem merül ki ennyiben, mert a sűrű és a felületaktív anyagoktól könnyen habzó mosogatószer már a legkisebb mennyiséggel is képes egészen komoly volumenű tányér tisztítására, amellyel időt, energiát, pénzt spórolsz és a vizet is kevésbé szennyezed. Ha mosogatsz használj gumikesztyűt, hogy elkerüld a kezeid kiszáradását, vagy használhatsz kézvédő összetevőkkel és hidratálókkal ellátott mosogatószert is.

Összetételében léteznek a hagyományos vegyszeralapú mosogatószerek, amelyek minden háztartásban jól ismertek és a különböző vegyszerektől mentes, vízbe kerülve könnyen lebomló mosogatószerek is, amelyek bio, illetve öko minősítéssel ellátott környezetbarát termékek.

Rendezés: