MENU
Hirdetés

Folttisztító, fehérítő

Néha megesik, hogy az ember akármennyi elővigyázatos, mégis foltot ejt a legkedvesebb ruháin. Ilyenkor először jön a kétségbeesés, majd a beletörődés és a lemondás a ruháról. „Ezt a foltot biztos, hogy semmilyen tisztító nem szedi ki" - gondolod magadban és egyúttal már képzeletben a szekrény legmélyére temetted azt a foltos ruhát. Mielőtt végleg lemondanál a ruhadarabról keress egy jó kis foltttisztítót, mert a mai folttisztító szerek többsége igen hatékony és nem feltétlenül kell azonnal a ruha leselejtezésére szánnod magadat!

A fehér ruhák színükből adódóan sérülékenyebbek, mint mondjuk egy sötétebb árnyalatú ruha. Könnyebben meglátszik rajta a kosz, ha valamihez hozzáérsz, de az izzadságfoltok és más nem kívánatos foltok is hamarabb meglátszanak rajta, vagy észrevehetőbbek, szemmel láthatóbbak. Sérülékenységénél fogva a fehér ruha tisztítását alapos körültekintéssel érdemes elvégezned. Eleve a mosószert is érdemes úgy kiválasztanod, hogy minél jobban védje a színt és óvja az anyagot. Emellett érdemes olyan folttisztító, fehérítő után nézned, amely nem csak elég hatékony, hogy eltávolítsa a foltokat, hanem elég jó összetételű ahhoz, hogy megvédje az anyagot is. Ki szeretne egy szép fehér, ám elvékonyodott, rugalmatlan ruhában járni, ugye?!

Kis utánajárással olyan folttisztító vagy fehérítő található, amely minden igényedet kielégíti. Megmenti a színes vagy fehér ruhát a végleges leselejtezés rémétől, megóvja a színt, az anyagot, neked pedig örömet okoz, hogy továbbra is hordhatod a számodra kedves ruhákat.

Rendezés: