MENU
Hirdetés

Mosógél, folyékony mosószer, mosókapszula

A mosószert több fontos szempont alapján választjuk ki. Nagyon fontos szempont, hogy kipróbáltad-e, vagy bevállt-e már az adott márka másik terméke, vagyis mennyire érte meg az árát. Fontos kritérium lehet a mosószer kiválasztásánál, hogy tartalmaz-e olyan különleges összetevőt, ami óvja az anyagot mosás közben, de egyben a bőrnek sem okoz irritációt később a ruha viselésekor. De mi alapján döntöd el, hogy mosópor, vagy mosógél, netán a mosókapszula az ideális választás számodra?

Az első és legfontosabb indok, ami a mosógél mellett szól, hogy a tisztítóhatás sokkalta jobb, mint a mosóporoknál. Ez nem az összetétel miatt van így, hanem a mosás kezdetét követően a mosópornak előbb fel kell oldódnia a vízben, mielőtt kifejtené a hatását. Az oldódás miatt mosási idő telik el, amíg a ruha nem tisztul. A folyékony mosószer mosás közben, amint bekerül a vízbe, azonnal elkezdi kifejeni a hatását. A másik érv a mosógél mellett, hogy a mosópornak feloldódik, de a valóságban, aki használt már por állagú mosószert, az tudja, hogy egy tetemes mennyiség egyszerűen nem oldódik fel és lerakódik a mosógép belsejében. A folyékony mosószer ezzel ellentétben gyorsan és teljesen feloldódik a vízben, lerakódást sem okoz a mosógépedben.

A harmadik lehetőség a mosókapszula, amely ugyancsak egyfajta mosógél. A mosókapszula abban nyújt neked segítséget, hogy nem kell bajlódnod a mosószer kimérésével, mert azt gyárilag olyan mennyiségben adagolják, amely egy mosáshoz pontosan elég adagot ad.

Rendezés: