MENU
Hirdetés

Mosópor

A ruhamosás a mindennapi rutinunk részét képezi. Amikor hazaérünk szinte azonnal beindítunk egy fehér vagy színes mosást. Szerencsére manapság már nem kell fárasztanod magadat azzal, hogy kézzel tisztítod a ruháidat, hiszen ott van minden háztartásban a nélkülözhetetlen mosógép. A mosógép önmagában nem sokat ér, ha nincs egy megfelelő tisztítószer, például mosópor a háztartásodban, amitől nem csak vizes lesz a ruha, hanem tiszta is. A legtöbb mosópor hasonló tudással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a mosási hatékonyság körülbelül hasonló a különböző mosóporokat összehasonlítva. Azonban vannak speciálisabb összetételűek, amelyek például alacsony hőfokon történő mosás esetén is ugyanolyan hatásfokkal mossák tisztára a ruháidat. Emellett találsz különleges folttisztítókkal kiegészített mosóport, vagy a textil szálait védő adalékkal ellátottak is.

A mosóporok egyik legnagyobb előnye a könnyű tárolás és könnyű adagolás. A gyártó által megadott mennyiség mosógépbe töltése is igen könnyű folyamat, ami után neked már csak a mosógép elindítását kell elvégezned.

Fehér és színes ruha, milyen mosószert használjak? Léteznek olyan tisztítók, amelyek univerzálisan mindkét típust tisztítják, azonban célzottabban tisztíthatod a ruháidat, ha külön fehér, és külön színes ruhákhoz létrehozott mosóport alkalmazol. A fehér ruhák mosásához használható mosópor fehérítőket enzimeket, különleges folttisztítókat és szövetvédő adalékok tartalmazhat, míg a színes ruhákhoz használható porok pedig színvédőkkel óvják ruháidat a kifakulástól.

Rendezés: