MENU
Hirdetés

Padlótisztító és ápoló, szönyegtisztító

Az otthonod megteremtésekor igyekszel összhangot varázsolni a bútorok színei, formái, a függönyök mintái, a dekorációk, a padlóburkolatok, falszínek között, hogy igazán a saját ízlésedre formálhasd a lakást. Míg a lakástextileket, vagy bútorokat könnyű kicserélni, ha nem tetszenek, vagy ráuntál, sajnos ugyanezt a padlóburkolatokkal már nem tudod megcsinálni, csak egy komoly felújítás keretében. Ha kiválasztottad az ízlésednek megfelelő parkettát, és kerámia padlólapot, a szakember pedig már lerakta azt, akkor neked az a feladatod, hogy minél hosszabban megőrizd állagát. A fapadlók, laminált padlók igen kényesek, érdemes őket körültekintéssel, kifejezetten ezek számára kifejlesztett padlótisztító, padlóápoló segítségével tisztítani. A fából készült burkolatokat különböző faápolós padlótisztítókkal könnyen védheted a sérülésektől, amelyek a lakás egyik ékkövét kidobásra ítélt lommá változtatják.

A hidegburkolat is veszíthet fényéből a mindennapos használat során, ezért amellett, hogy a szokványos tisztítást végzed rajta, használhatsz olyan padlótisztítót, amely padlóápoló is egyben. Az ápoló visszaadja a burkolat régi, csillogó fényét, miközben a felületvédő hatóanyagok is teszik a dolgukat.

Ha sok a szőnyeged, vagy padlószőnyeg a lakásod domináns burkolatat, akkor a padlótisztító, padlóápoló neked nem megfelelő. Ebben az esetben saját magadnak tisztíthatod kézi vagy gépi szőnyegtisztító segítségével az otthonod felületeit.

Rendezés: