MENU
Hirdetés

Arcápolás

Az arcápolást nőknek és férfiaknak egyaránt érdemes napi rutinná tenni, ugyanis rengeteg kellemetlenségtől tudod megóvni magadat egy pár perces fürdőszobai tevékenységgel. Az arcápolás képes megvédeni a pattanásoktól, a kiszáradt, viszkető bőrtől, a ráncoktól és még sorolhatnánk mennyi mindentől. Ápold és védd a tested egyik legérzékenyebb területét a legminőségibb magyar és külföldi arckrémekkel, arclemosókkal, arcápoló termékekkel, így játszi könnyedség lesz a mindennapos arcápolás otthon, kozmetikus közreműködése nélkül is.

Tudtad? A zsíros és pattanásos bőr nem csak kamasz probléma és a ránc sem csak időskori jelenség, de az irritációs sem csak az érzékenybőrűek sajátja! A levegőben jelenlévő por, gázok, baktériumok és vegyi anyagok, amelyek napközben az arcodra tapanak, mind okozhatnak zsírosodást, pattanásokat, irritációt. A nap sugarai kiszárítják és gyorsabban öregítik a bőrt, ezért is szükséges az arcod védelme és ápolása. A naponta használt kozmetikumok, például a hölgyeknél a smink is előidézheti a problémás bőrt. A férfiak pedig a borotválkozást követően szenvedik el az irritált arcbőr érzését, amelyeket mind könnyedén ki lehet küszöbölni, ha profi ápoló termékekkel véded arcbőrödet.

Az arcápolás részeként szabadulj meg a sminktől micellásvízzel, védd meg arcodat pattanástalanító arclemosóval az arcodon tanyázó hívatlan vendégektől és felejtsd el a száraz, irritált, vagy ráncos bőrt néhány kiváló hidratáló és anti-aging arckrém segítségével. Sminkeltávolítás? Pattanások kezelése? Rántalanítás? Borotválkozás utáni irritáció? Nem gond többé az arcápolás, keress egyszerűen kozmetikumokat ezekre itt!

Rendezés: