MENU
Hirdetés

Ajakápoló

A hosszúra nyúló tél kikezdi az ajakakat, de még rosszabb a helyzet, ha nem csak a tested bizonyos részeit érinti kellemetlenül a téli hideg, szeles, csapadékos időjárás, hanem a bőröd felszíne több ponton is kiszárad, kirepedezik, felszakad. Az ajkaid is erre a sorsra juthatnak, és a legtöbb ember bizony küzd is a száraz, húzódó ajkak ellen, hiszen a száj minden esetben találkozik a hideg környezettel és ez megviselheti. Bizonyos esetekben nem a telet és annak ártalmait érzed meg a szádon, hanem néhány női kozmetikum, például a rúzs, vagy a szájfény okozzák a kiszáradást.

Egy jól megválasztott ajakápolóval felszerelkezve könnyedén átvészelhető a tél, de a kozmetikumok okozta kicserepesedés, illetve felszakadt bőr is elkerülhető! Az ajakápoló kifejezetten a száj bőrének ápolására jött létre, ennek a lehelet vékony, érzékeny bőrnek a finom, és gyengéd kezelésére. A szőlőzsír olyan összetevőket tartalmaz, amelyek hidratálják, és helyrehozzák a már irritált ajkakat, megszűntetik a kellemetlen égő, húzódó bőr érzését, ezt követően pedig segítenek megelőzni ezeknek a kellemetlenségeknek a visszatérését.

Találd meg az ízlésednek és az egyéniségednek megfelelő ajakápoló típust! Választhatsz a különböző illattal, színnel rendelkező szőlőzsírok és az egyszerűbb, klasszikusabb változatok között. Létezik olyan is, amely a szájfényhez hasonlóan csillogó színt ad a szájnak, valamint olyan ajakápoló is létezik, amely különleges, mély hidratáló összetevőkkel segít hozzá a mindig egészséges és vonzó ajkakhoz.

 

Rendezés: