MENU
Hirdetés

Tisztálkodás

A tisztálkodás az embernél alapvetően létfontosságú tevékenység a betegségek és az élősködők elkerülése miatt. Eltávolítani a napi tevékenységek során a bőrön, a hajon, és egyéb testrészeken felgyülemlett koszt, zsírt, izzadságot, de az emberi tevékenység során keletkezett vegyi anyagokat, nagyon fontos. Fontos, mert a nem megfelelő tisztálkodási szokások könnyedén gombás, bakteriális vagy vírusos megbetegségekhez vezethetnek, amelyet sokkal nehezebb átvészelni, mint rászokni a teljes körű tisztálkodáshoz. A higiénia hiánya miatt megjelenő élősködő rovarok is komoly gondokat okozhatnak. Szerencsére a tisztálkodás manapság már az emberiség nagy részének könnyen elérhető, megoldható a hideg-meleg csapvíznek köszönhetően.

A teljes körű személyes higiénia, és tisztálkodás része a mindennapos zuhanyzás egy tusfürdővel, amivel a teljes testedet tisztává varázsolhatod. A kosszal járó tevékenységek után szappannal történő kézmosás, amellyel eltávolítod a kezedről a szennyeződéseket, vagy egy vélhetően koszos, vagy baktériumoktól hemzsegő hely felkeresése után, mikor nem tudsz kezet mosni, ott kézfertőtlenítő alkalmazása is tisztálkodásnak számít. De ha egy feszült nap után a habfürdőben ellazulsz, azzal is megtisztítod a tested, ez esetben a lelkedet is.

Válassz magadhoz és a bőrödhöz, hajadhoz legjobban illő tisztálkodó szereket, amelyek mind illatban, mind összetételben megfelelnek az elvárásaidnak.

Rendezés:
/7
következő oldal
/7
következő oldal