MENU
Hirdetés

Szállítási információk

Webshopunk Magyarország egész területére vállalja a rendelt termékeid kiszállítását. A házhoszállítási, és a csomagautomatás átvételi díjak 1 csomagra, maximum 10 kg súlyig érvényesek. Amennyiben megrendelésed meghaladja a korlátot, külön telefonos egyeztetés keretében egyedileg határozzuk meg a szállítási költséget.

Jelenleg az alábbi fizetési és szállítási módok közül választhatsz:

Szállítási mód Fizetési mód Ár

Személyes átvétel Budapesten

Készpénz 0.- Ft
Teszt jelleggel elindult a személyes átvételi pontunk Budapesten, ezért csak előre egyeztetett időpontban, online rendelést követően tudod átvenni a csomagodat, ha ezt az opciót választod. Az átvétel előtt mindenképpen keresni fogunk a megadott telefonos elérhetőségeden az időpont miatt.
 
Átvétel Foxpost csomagautomatából
Banki átutalással 790.- Ft
Átvétel Foxpost csomagautomatából Utánvéttel
990.- Ft
Átvétel Foxpost csomagautomatából Online bankkártyás fizetéssel Hamarosan
A Foxpost csomagautomatás átvétel segítségével kedvező áron tudjuk eljuttatni hozzád a rendelésedet. Előnye, hogy kedvezőbb a díja, mint a házhozszállításnak, a hátránya pedig, hogy neked kell elmenni a csomagért az általad választott, hozzád közel eső automatához. Fontos! Miután megkaptad a nyitókódot, 4 nap áll rendelkezésedre, hogy átvedd a csomagodat!
 
Házhozszállítás futárszolgálattal Banki átutalással 1190.- Ft
Házhozszállítás futárszolgálattal Utánvéttel 1380.- Ft
Házhozszállítás futárszolgálattal Online bankkártyás fizetéssel Hamarosan
A futárszolgálatos házhozszállítás a legkényelmesebb, és leggyorsabb megoldás számodra. A futár 2-szer próbálja meg átadni a csomagodat. Ha nem tartózkodsz napközben azon a címen, amelyet megadtál a rendelésednél, akkor a futárral történő egyeztetést követően akár más időpontban is kiviszi neked a csomagot.

 

Hamarosan további fizetési módok és átvételi lehetőségek is rendelkezésedre állnak.

 

Karácsonyi kiszállítás
Kedves Vásárlónk! Köszönjük, hogy minket választasz az ünnepi készülődés közepette, hogy beszerezd a háztartásodhoz elengedhetetlen termékeket. Igyekszünk legjobb tudásunk szerint, minél gyorsabban becsomagolni és átadni a megrendelt termékeket a futárnak. Amennyiben december 16-án vasárnap 16:00-ig beérkezik hozzánk a megrendelésed, akkor a következő hét folyamán már megérkezik otthonodba a csomagod! Ezúton is kívánunk Kellemes Ünnepeket és meghitt, várakozással teli készülődést neked és családodnak!
Két ünnep között
Webshopunk a két ünnep között is üzemel. Böngészhetsz, kiválaszthatod a neked tetsző termékeket, valamint leadhatod rendelésedet is. A beérkező rendelésedet azonban nem kezdjük azonnal feldolgozni, mert a két ünnep között kézbesítő partnereink nem végeznek kiszállítást. A két ünnep között leadott rendelésedet 2019. január 7-én hétfőn kezdjük el feldolgozni, összekészíteni, valamint adjuk át a futárnak.
Szilveszter és Újév
Sikerekben gazdag új évet kívánunk neked 2019-re! Mi az Újévet néhány átalakítással, és leletárral kezdjük, ezért a két ünnep között és január első hetében leadott rendelésedet 2019. január 7-én hétfőn kezdjük el feldolgozni! Türelmedet és megértésedet köszönjük!