MENU
Hirdetés

Szállítási információk

Webshopunk Magyarország egész területére vállalja a rendelt termékeid kiszállítását. A házhoszállítás és a csomagautomatás átvételi díjak 1 csomagra, maximum 10 kg súlyig érvényesek. Amennyiben megrendelésed meghaladja a korlátot, külön telefonos egyeztetés keretében egyedileg határozzuk meg a szállítási költséget.

Jelenleg az alábbi fizetési és szállítási módok közül választhatsz:

Szállítási mód Fizetési mód Ár

Személyes átvétel Budapesten

Készpénz 200.- Ft
Teszt jelleggel elindult a személyes átvételi pontunk Budapesten, ezért csak előre egyeztetett időpontban, online rendelést követően tudod átvenni a csomagodat, ha ezt az opciót választod. Az átvétel előtt mindenképpen keresni fogunk a megadott telefonos elérhetőségeden az időpont miatt.
 
Átvétel Foxpost csomagautomatából
Banki átutalással 790.- Ft
Átvétel Foxpost csomagautomatából Utánvéttel
990.- Ft
Átvétel Foxpost csomagautomatából Online bankkártyás fizetéssel Hamarosan
A Foxpost csomagautomatás átvétel segítségével kedvező áron tudjuk eljuttatni hozzád a rendelésedet. Előnye, hogy kedvezőbb a díja, mint a házhozszállításnak, a hátránya pedig, hogy neked kell elmenni a csomagért az általad választott, hozzád közel eső automatához. Fontos! Miután megkaptad a nyitókódot, 4 nap áll rendelkezésedre, hogy átvedd a csomagodat!
 
Házhozszállítás futárszolgálattal Banki átutalással 1390.- Ft
Házhozszállítás futárszolgálattal Utánvéttel 1590.- Ft
Házhozszállítás futárszolgálattal Online bankkártyás fizetéssel Hamarosan
A futárszolgálatos házhozszállítás a legkényelmesebb és leggyorsabb megoldás számodra. A futár 2-szer próbálja meg átadni a csomagodat. Ha a kiszállítás időpontjában nem tartózkodsz azon a címen, amelyet megadtál a rendelésednél, akkor a futárral történő egyeztetést követően akár más időpontban is kiviszi neked a csomagot. A futár nem kézbesíti a csomagodat postafiókba, vagy postahivatalba! Amennyiben a rendelésed megjegyzésében a szállítás időpontjával kapcsolatos kérést/információt adsz meg (pl.:8:00 és 12:00 között kérem a szállítást), akkor mi azt továbbítjuk a futárnak, azonban azok teljesülését garantálni nem tudjuk.

 

Hamarosan további fizetési módok és átvételi lehetőségek is rendelkezésedre állnak.